Boerendag in Dorpsstraat en bij Molen De Hoop | Postiljon
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo postiljon.nl
Er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven, van scharenslijperij tot Boerenband. Foto's: pr
Er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven, van scharenslijperij tot Boerenband. Foto's: pr

Boerendag in Dorpsstraat en bij Molen De Hoop

  •   141 keer gelezen   Actueel

Dit jaar vindt de Zoetermeerse Boerendag plaats op zaterdag 7 september. De Boerendag wordt zoals altijd gehouden in de Dorpsstraat, die met haar authentieke uitstraling een natuurlijke achtergrond vormt voor de activiteiten die deze zaterdag plaatsvinden.

Om 11.00 uur gaat de Boerendag van start met demonstraties oude ambachten. Ook zijn er proeverijen, kan men spelen met verschillende Oudhollandse spelletje en kunnen de kinderen spelen met de geitjes van de Kinderboerderij 't Geertje.
Simon de Ballonnenboer maakt leuke balloncreaties en de Hollandse Dames delen allerlei hapjes en lekkernijen uit namens de winkeliers. De Boerenband zorgt voor vrolijke muziek.

Klompjes
Tevens kunnen de kids creatief aan de slag bij de Klomp opleukerij, waar zij een houten klompje mogen beschilderen. Verder kan men een gezellig ritje maken in een nostalgische Jan Plezier. De opstapplaats bevindt zich aan de Pilatusdam.
Wie wil kan zich laten schminken en bij 't Dierenparadijs kan men geheel in boerenstijl met het hele gezin en de hond op de foto.
Ook de populaire kids-held Kikker brengt deze zaterdagmiddag een bezoekje aan de Dorpsstraat. Het programma van de Zoetermeerse Boerendag zal zich afspelen tussen 11.00 en 17.00 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

Ook bij Molen De Hoop
Kom kijken, keuren en vooral genieten in de Dorpsstraat maar ook bij Molen De Hoop aan de Eerste Stationsstraat. Dit jaar doet ook de Molen mee, met rondleidingen en ambachtelijke demonstraties.
Deze Zoetermeerse Boerendag wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zoetermeer, Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818, Cultuurfonds Zoetermeer, 't Kaashuys, Stichting Molen de Hoop en de Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758822&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758820&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>