Culinair Zoetermeer: nieuwe indeling en nieuwe restaurants | Postiljon
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo postiljon.nl
Het podium staat dit jaar voor het eerst op een centrale locatie. Foto: pr
Het podium staat dit jaar voor het eerst op een centrale locatie. Foto: pr

Culinair Zoetermeer: nieuwe indeling en nieuwe restaurants

  •   556 keer gelezen   Actueel

Komend weekend wordt de Markt in Zoetermeer drie dagen lang omgetoverd tot het grootste openluchtterras van de regio tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Het culinaire spektakel wordt voor de 20e keer georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer. Met 14 deelnemende restaurants, waaronder een aantal nieuwkomers, is het aanbod dit jaar nóg uitgebreider.

Op vrijdag, zaterdag en zondag openen de deelnemers een pop-up paviljoen op de Markt. Drie dagen lang zijn bezoekers welkom om te proeven bij de verschillende restaurants. Een visitekaartje voor het culinaire aanbod in de stad. Maak kennis met nieuwe restaurants of bezoek een favoriet.  Dit jaar doen mee: Hofstede Meerzigt, Hudson Zoetermeer, Bo&Ro, 1892 Eten en Drinken/De Heeren van Soetermeer, ROC Mondriaan, The Old Pal, Indofoods, Geusz, SoSo, STAGE kitchen & café, Patat & More, IJssalon Zinn en Indofoods. De centrale bar is in handen van naamgever Bodega Norton, onderdeel van het Zoetermeerse Activin Wine Group.

Jubileumeditie
Voor deze jubileumeditie is het muzikale programma verplaatst naar het midden van het festivalterrein. Het podium staat dit jaar voor het eerst op een centrale locatie. Ruud Steggerda van Floravontuur Promotie Zoetermeer: 'Zo kunnen de bezoekers op het hele festivalterrein genieten van het muzikale programma.' Het podiumprogramma is zeer gevarieerd en afgestemd op het moment van de dag. Zo worden de avonden traditiegetrouw spectaculair afgesloten met live bands. Op zaterdagmiddag staat er onder andere een hippe DJ op het programma en de zondagmiddag staat in het teken van jazz, met een optreden van Fascinating Jazz en met op veler verzoek de akoestische street parade. 
Op zaterdag en zondag is 'Kids Culinair' geopend. Van 13.00 tot 18.00 uur zijn er verschillende activiteiten voor de kleine fijnproevers in samenwerking met De Drie Ballonnen. Op zaterdagmiddag is er van 13.00 tot 15.00 uur bovendien vrolijk kids entertainment, verzorgd door met FeestDJ Kevin. 
Toegang tot Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer is gratis. Bij de paviljoens kan betaald worden met breekmunten die te koop zijn bij de kassa's op het festivalterrein.  
De openingstijden van Bodega Norton Culinair Zoetermeer zijn als volgt: vrijdag 16.30 – 24.00 uur, zaterdag 6 juli 13.00 - 24.00 uuren zondag 7 juli 13.00 - 23.00 uur. De keukens sluiten 1 uur voor de sluitingstijd van het festivalterrein.
Alle informatie, de menukaarten en het muzikale programma zijn terug te lezen op www.culinairzoetermeer.nl 
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758822&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758820&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>