Reas keurslager: 'Het ene stuk vlees is het andere niet' | Postiljon
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo postiljon.nl
Richard en Mark Reas. Vanaf deze week houdt Reas keurslager de lezers van de Postiljon op de hoogte van alle aanbiedingen. Kom vooral een keer langs in winkelcentrum Rokkeveen. Tekst en foto: Renate Mamber
Richard en Mark Reas. Vanaf deze week houdt Reas keurslager de lezers van de Postiljon op de hoogte van alle aanbiedingen. Kom vooral een keer langs in winkelcentrum Rokkeveen. Tekst en foto: Renate Mamber

Reas keurslager: 'Het ene stuk vlees is het andere niet'

  •   866 keer gelezen   Actueel

Vlees van Reas keurslager is al jaren een begrip in winkelcentrum Rokkeveen. Vanaf deze week houdt de slagerij lezers van de Postiljon op de hoogte van alle aanbiedingen. Zoals deze week de schnitzels.

Veel Zoetermeerders kennen Reas al jaren als vertrouwd adres voor een ambachtelijk stuk vlees, een lekker broodje tussendoor of een smakelijke afhaalmaaltijd. Het is een echte keurslager die ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
'Het ene stuk vlees is het andere niet', zegt Richard Reas, die samen met vrouw, tweelingbroer en ouders het familiebedrijf runt. 'Wij werken met eigen vee van kleinschalige boerderijen in de omgeving van Zoetermeer. Dat is onze basis. Zo weten wij precies waar het vlees vandaan komt en dat het een goed stuk vlees is. Ook werken wij op ambachtelijke wijze. Zo hebben we een eigen worstmakerij en een eigen drogerij. Alles is met de hand en met liefde gemaakt.'

Uit eigen keuken
De slagerij onderscheidt zich verder in een breed aanbod met diverse salades en maaltijden uit eigen keuken. Richard: 'Elke dag staan er vanaf vier uur twee vers bereide maaltijden klaar. Dat kan een stamppotje zijn, een lekker balletje of een pasta schotel.' Ook heeft de winkel meerdere specialiteiten. 'Bijvoorbeeld onze vers gegrilde vleeswaren zonder kunstmatige toevoegingen. Denk aan fricandeau, Argentijnse rosbief of Italiaanse rollade.' Bovendien is de slagerij bekend vanwege zijn barbecuepakketten. 'We doen ook catering voor barbecuepartijen.'

Hart voor het vak
Hart voor het vak zit de familie Reas in het bloed. Richard Reas is al de vierde generatie die zich aan het slagersvak wijdt. 'Mijn opa kwam vanuit Brabant hiernaartoe', vertelt hij. 'Nu hebben we winkels in Boskoop en Zoetermeer. Inmiddels zijn we al meer dan twintig jaar gevestigd in Rokkeveen.'
Bij Reas weet je dus altijd waar het vlees vandaan komt en dat het goed is. Je kunt de herkomst van al het vlees teruglezen op de uitgebreide website reas.keurslager.nl. Daar is ook het grote assortiment van de winkel te zien. Maar kom vooral een keer gezellig langs bij Reas in winkelcentrum Rokkeveen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758821&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758822&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758817&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758818&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758820&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>