Nacht van de Hollandse Sterren in SilverDome kan niet stuk | Postiljon
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo postiljon.nl
John West met twee danseressen van Orli Entertainment. Tekst en foto's: Jerrold Mallee
John West met twee danseressen van Orli Entertainment. Tekst en foto's: Jerrold Mallee

Nacht van de Hollandse Sterren in SilverDome kan niet stuk

  •   935 keer gelezen   Actueel

De jaarlijks terugkerende 'Nacht van de Hollandse Sterren' in SilverDome in Zoetermeer op zaterdag 7 april duurde tot in de nachtelijke uurtjes.

In een 'Nacht' met confetti, serpentines, ballonnen en danseressen gingen nagenoeg 5000 feestneuzen weer volledig uit hun dak, dit keer samen met Anita Meijer, Paul de Leeuw (ook als presentator), Samantha Steenwijk, Stef Ekkel, Funky Piano's, André Hazes, John West, Peter La Haye, Marc Lapré, DJ Jerome en vele andere topartiesten van Nederlandse bodem. Het uitverkochte SilverDome barstte uit zijn voegen tijdens deze editie.
De presentatie was deze avond in handen van feestbeest en lolbroek Paul de Leeuw, die later op de avond zelf ook nog een spetterend muzikaal optreden zou verzorgen.
Het feest begon gelijk al goed met twee kanjers: Peter La Haye en Marc Lapré zouden de toon zetten voor de rest van de avond. DJ Jerome draaide tussendoor zijn muziek en bracht het publiek in een blijvende feeststemming. Er werd deze avond weer flink uitgepakt. Met een oog- en oorstrelend optreden van John West met de twee danseressen van 'Orli Entertainment' en daarachter Anita Meijer en Paul de Leeuw in de line-up kon de avond niet meer stuk.
Even na middernacht ging het dak er compleet af met het optreden van André Hazes, gevolgd door Funky Piano's. In de 'Final touch' met de klok bijna op 02.00 uur brachten de laatste twee artiesten, Stef Ekkel en Samantha Steenwijk, een nieuw hoogtepunt in de feeststemming.

Gebruik van een of meer geplaatste foto's bij dit artikel door derden is niet toegestaan tenzij de fotograaf daarvoor expliciet toestemming heeft verleend. Dit is schending van het auteursrecht.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758822&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758820&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>