<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo postiljon.nl
De 7e Rokkeveense Dekkerloop is op weg naar wederom een mooie editie. Foto: pr
De 7e Rokkeveense Dekkerloop is op weg naar wederom een mooie editie. Foto: pr

7e Rokkeveense Dekkerloop wordt mooie editie

  •   keer gelezen   Actueel

Op zondag 28 januari 2018 vindt de 7e editie van de 'Dekkerloop' plaats bij Dekker Zoetermeer. Vanaf 10.00 uur zijn deelnemers en publiek welkom op het evenement.

Organisator Andy Oskam van Custom Made Sport en zijn RVDL-team, de sponsoren en alle vrijwilligers zetten samen weer hun beste beentje voor om het evenement volgens planning te laten verlopen en een sportief en feestelijk evenement neer te zetten.

Mooie editie
De 7e Rokkeveense Dekkerloop is op weg naar weer een mooie editie en de organisatie is verheugd over de goede berichten rondom het evenement.

Tele Radio en Runnersworld Zoetermeer
Met trots meldt het RVDL-team dat Tele Radio de 5km aan haar naam heeft gekoppeld en Runnersworld Zoetermeer de 10km. Deze trouwe afstand-sponsoren hopen dan ook veel lopers aan de start te zien in het nieuwe jaar.
Na een aantal edities ziet de organisatie tevens dat, naast de nog steeds goed lopende 10km afstand, de Halve Marathon van de Custom Made Sport groeit in het aantal aanmeldingen.

1,5km Kids Run
Voor de kinderen is er natuurlijk de Administratiekantoor Bilancio 1,5km Kids Run. Net als voorgaande edities kunnen de kinderen na afloop andere sporten beoefenen en er leuke sportdag van maken.

Scholencompetitie
Uiteraard wordt er ook weer de Scholencompetitie gehouden. Alle basisscholen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de Scholencompetitie. Doet jouw school met minimaal 25 kinderen mee met 1,5km Kids Run, dan doet de school automatisch mee om kans te maken op de wisselbeker.
Meld de school aan via info@rokkeveensedekkerloop.nl en de organisatie helpt bij de promotie.

Business Run
De Business Run is gekoppeld aan de 5km. Bedrijven kunnen met 4 tot 5 lopers deelnemen aan de Tele Radio 5km Business Run en voor de Business Run Beker lopen en gebruik maken van de teamvoordelen. Schrijf je met jouw team in of schrijf je individueel in via de website www.rokkeveensedekkerloop.nl.

Geasfalteerd
Alle afstanden hebben een volledig geasfalteerd parcours, dat tevens een snel en strak parcours is. De start en finish is op het terrein van Dekker Sport, Scheglaan 12 in Zoetermeer.
De Rokkeveense Dekkerloop wordt georganiseerd door Custom Made Sport. Voor online inschrijven ga naar: www.rokkeveensedekkerloop.nl.
Loop mee op 28 januari 2018 en begin het nieuwe jaar lekker sportief.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758819&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758822&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12758820&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=postiljon.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=270,271,272" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>