United Cheers op Internationale Vrouwendag

United Cheers op Internationale Vrouwendag
United Cheers Cheerleaders treden op 8 maart op in Zoetermeer. - Foto: pr

ZOETERMEER - Op woensdag 8 maart treden de United Cheers Cheerleaders op in het het Stedelijk College, van Doornenplantsoen 1, tijdens het evenement 8 maart Internationale Vrouwendag.

ZOETERMEER – Op woensdag 8 maart treden de United Cheers Cheerleaders op in het het Stedelijk College, van Doornenplantsoen 1, tijdens het evenement 8 maart Internationale Vrouwendag.

De Zoetermeerse cheerleaders zijn al bijna 17 jaar een begrip in Zoetermeer. Zij zijn voornamelijk bekend geworden door hun maandelijkse optredens bij ADO Den Haag, waar zij alweer 14 jaar lang op het veld te zien zijn.

Sinds 2011 houden de United Cheers Cheerleaders zich bezig met wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau. Nederlands Kampioen Cheerleading, bronzen, zilveren én gouden medailles in het buitenland, dat zijn slechts een paar van de prestaties die de United Cheers Cheerleaders achter hun naam hebben staan.

In februari gaan zij voor de derde keer naar Amerika om daar mee te doen aan een wereldwijd kampioenschap.

Kaarten

Kaartverkoop aan de deur. De toegangskaarten zijn 5 euro en met een Zoetermeerse pas 2,50 euro. Aanvang 19.30 uur. Deuren open om 19.00 uur. Het wordt een avond met diverse optredens, workshops, doe- en informatiemarkt, internationale hapjes, massages, tarotkaarten en nog veel meer.

Voor het totale programma, zie: www.vrouwendagzoetermeer.nl.

Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor de vrouwen van Zoetermeer.

De organisatie heeft nog enkele tafels beschikbaar op de infomarkt.

Vrouwen en Vrouwenorganisatie die zonder commerciële doeleinde een bijdrage willen leveren aan deze avond kunnen zich aanmelden [email protected]

Wel moet het bij het thema Vrouwen – Achter gesloten deuren passen.