Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr
Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr

Wethouder Bouke Velzen bezoekt de Pelgrimshoeve

Actueel 583 keer gelezen

Zoetermeer - Wethouder Bouke Velzen (armoedebeleid, sociale zaken en duurzaamheid & energie) en Kai Houterman (senior beleidsadviseur bestaanszekerheid) bezochten onlangs de Pelgrimshoeve. Tijdens een eerste kennismaking gingen zij het gesprek aan over een mogelijke bijdrage van de Pelgrimshoeve voor de samenleving in Zoetermeer.

De Pelgrimshoeve is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Vele klanten weten de weg te vinden naar de kringloopwinkel. Toch denkt de Pelgrimshoeve nog meer bij te kunnen dragen aan de samenleving van Zoetermeer. Om te kijken hoe dit in samenwerking met de gemeente kan worden gedaan, was Wethouder Bouke Velzen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en natuurlijk een rondleiding door de hoeve.

Samen gaan de betrokkenen verder onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor bijvoorbeeld mensen die via de gemeente bijzondere bijstand krijgen voor inrichtingskosten.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter milieu, het steunen van goede doelen, en de verkoop? Dan bent u als klant van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur welkom in de winkel. Elke tweede en laatste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur. En vrijwilligers voor de Pelgrimshoeve zijn altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Drie leeuwen hebben een nieuw onderkomen Yorkshire Wildlife Park in het noorden van Engeland gekregen dankzij het netwerk van Gerard de Nijs.
Geredde leeuwin met welpen uit Oekraïne krijgt nieuw onderkomen na inspanningen van Zoetermeerder 10 mei, 11:47
Fietshandelaar Maurice (l) steunt Anton in z’n voorbereiding op Alpe d’HuZes.
Anton Bood geeft niet op en gaat voor vierde keer Alpe d'HuZes fietsen 10 mei, 11:04 1
Geniet van het schitterende uitzicht vanaf de stelling van Molen De Hoop. Foto: pr
Start verkoop Molenwiekcertificaten bij Molen De Hoop op Molendag 10 mei, 10:52
Wel of geen Erfgoedcentrum. Foto: Gerard van Warmerdam
Gesprek over erfgoedcentrum: 'Het zomaar afketsen is te kort door de bocht' 10 mei, 10:44
Streekmarkt in Zoetermeer
Lokale producten bij Streekmarkt in de Dorpsstraat 7 mei, 15:39 9
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Raadsleden willen uitleg over subsidieafwijzing 7 mei, 14:43
Jeffrey Bloem en Jan Schneider
Gratis evenementen op de kalender 7 mei, 11:27
Nathalie Vinke Foto: Remco Koers.
Natalie Vinke in podcast over Zoetermeer 7 mei, 10:47 1